Kráľovstvo planéty opíc (2024) Plný Film Online HD-1080p


Kráľovstvo planéty opíc (2024)/Kingdom of the Planet of the Apes je pripravovaný americký sci-fi akčný film režiséra Wesa Balla a scenára Josha Friedmana. Je to samostatné pokračovanie Vojny o planétu opíc (2017), štvrtá časť rebootovacej série Planet of the Apes a celkovo desiaty film. Vo filme hrá Owen Teague v hlavnej úlohe po boku Freyi Allan, Kevina Duranda, Petera Macona a Williama H. Macyho.


Vývoj nového filmu Planet of the Apes sa začal v apríli 2019, po akvizícii 20th Century Fox spoločnosťou Disney, pričom v decembri bol Ball pripojený ako scenárista a režisér. Veľká časť scenára bola napísaná počas pandémie COVID-19 v roku 2020, pričom casting sa začal v júni 2022 po dokončení scenára. Teague bol obsadený do hlavnej úlohy v auguste, pričom názov filmu a ďalšie obsadenie boli odhalené v nasledujúcich mesiacoch. Natáčanie začalo v októbri 2022 v Sydney a skončilo vo februári 2023.


Sledujte Kráľovstvo planéty opíc (2024) online sk Kráľovstvo planéty opíc celý film sk online HD 1080p, Kráľovstvo planéty opíc plný film dabing sk titulky, Kráľovstvo planéty opíc 2024 online film zdarma, Království Planeta opic (2024) celý film cz, Království Planeta opic 2024 online cz, Kingdom of the Planet of the Apes film streaming online, Kingdom of the Planet of the Apes 2024 online cz hd, Kingdom of the Planet of the Apes (2024) film streaming online.




| DVD (Blu-ray) | 4K UHD | HD-1080p | HD-720p | SD-480p | MP4 |


▶️  Sledujte Kráľovstvo planéty opíc (2024) plný film online sk zdarmo

▶️ Stiahnuť Kingdom of the Planet of the Apes (2024) celý film online Sk Dabing


Všetko o filmovom Kráľovstvo planéty opíc (2024)

Kráľovstvo planéty opíc, sa odohráva niekoľko generácií v budúcnosti po Cézarovej vláde, v ktorej sú opice dominantným druhom žijúcim v harmónii a ľudia sa obmedzili na život na periférii. Zatiaľ čo nový tyranský opičí vodca buduje svoju ríšu, jeden mladý opičiak podnikne strastiplnú cestu, ktorá ho prinúti spochybniť všetko, čo vedel o minulosti, a urobiť rozhodnutia, ktoré určia budúcnosť opíc aj ľudí. (CinemArt SK)

Synopsa: Mnoho rokov po vláde Caesara sa mladý ľudoop vydá na cestu, ktorá ho privedie k tomu, aby spochybňoval všetko, čo ho naučili o minulosti, a urobil rozhodnutia, ktoré definujú budúcnosť pre opice aj pre ľudí.



Kráľovstvo planéty opíc

Česko Království Planeta opic

USA Kingdom of the Planet of the Apes

Kanada Kingdom of the Planet of the Apes

Nový Zéland Kingdom of the Planet of the Apes

Austrália Kingdom of the Planet of the Apes

Veľká Británia Kingdom of the Planet of the Apes (menej)

Akčný / Sci-Fi

USA, 2024, 144 min

Réžia: Wes Ball

Scenár: Wes Ball

Kamera: Gyula Pados

Hudba: John Paesano

Hrajú: Freya Allan, Peter Macon, Owen Teague, William H. Macy, Kevin Durand, Sara Wiseman, Neil Sandilands, Eka Darville, Lydia Peckham

Produkcia: Wes Ball

Strih: Dan Zimmerman

Scénografia: Daniel T. Dorrance, Beverley Dunn, Carlo Crescini

Masky: Beth Halsted

Kostýmy: Mayes C. Rubeo


Kráľovstvo planéty opíc (2024) plný film si tu môžete pozrieť jednoducho a zadarmo, Všetky filmy so slovenským dabingom alebo slovenskými titulkami. Ako môžete sledovať všetky filmy Kráľovstvo planéty opíc (2024) online bez obmedzení? Môžete si to pozrieť online a je to zadarmo bez registrácie. Všetky filmy so slovenským dabingom alebo slovenskými titulkami Kráľovstvo planéty opíc celý film sk bez registrácie.


Sledujte plný film Online nové filmy a filmové novinky vo svete a na Slovensku. Popis, synopsa, herci, upútavka s prípadnými komentármi. Oficiálny filmový a fanúšikovský web na slovensku. zameriavame sa na nové filmy s premiérou v streamovacích službách a ďalšie staršie filmy. K dispozícii sú tu rôzne žánre filmov, od akčného žánru, romantiky, komédie, hororu, animácie a ďalších.


Prečo by ste sa mali pozerať Najlepšie a najnovšie filmy Kráľovstvo planéty opíc (2024)?


Prezrite si bezplatne zoznam najlepších najnovších filmov a bezplatného chlapa z kategórie Filmy online. A my vám ukážeme film Kráľovstvo planéty opíc online zadarmo a so SK dabingom. A tiež ponúkame filmy Kráľovstvo planéty opíc v HD kvalite od 1080p, 720p, 420p, 460p do Mp4. Kliknite na odkaz vyššie a zažite vzrušenie zo sledovania tohto filmu.


Aká je kvalita videa tohto filmu Kráľovstvo planéty opíc (2024)?


Teraz na našom slovenskom webe, ktorý ponúka bezplatné sledovanie filmov online. Chcete vyskúšať niečo nové? Filmy, ktoré chcete sledovať, si môžete pozrieť v aplikácii Apple na iPade, Androide a počítačoch. Ak chcete sledovať filmy bez reklám a rušenia a čistú kvalitu zvuku, môžete sledovať filmy na našom webe, ponúkame kvalitu videa HD, MKV a Mp4 s českými, slovenskými a inými zahraničnými krajinami, ktoré sú k dispozícii tu.


Čo si myslíte o tomto filme?


Ste na stránke Kráľovstvo planéty opíc (2024). Páči sa ti to? ak sa vám to páčilo Vedeli ste, že registrovaní užívatelia môžu hodnotiť filmy, písať o nich recenzie a dokonca upravovať profily filmov a získavať body do rebríčka? Zaregistrujte sa a dajte ostatným vedieť, čo si Kráľovstvo planéty opíc (2024).


Ďakujem za všetko a dúfam, že sa vám tento filmy Prirodzené svetlo bude páčiť


Tu nájdete všetky filmy, ktoré môžete sledovať online, vrátane filmov vydaných tento týždeň. Pokiaľ chcete na tomto webe niečo vidieť, mali by ste vedieť, že žánre, ktoré pokrýva, zahŕňajú krimi, vedu, film, film, romantiku, thriller, komédiu, drámu a anime filmy. Ďakujem mnohokrát. Budeme informovať všetkých, ktorí budú radi prijímať novinky alebo informácie o tohtoročných filmových show a o tom, ako sledovať vaše obľúbené filmy. Našťastie môžeme byť vaším najlepším partnerom pri hľadaní odporúčaní pre vaše obľúbené filmy.Děkujeme za sledovanie dnešného videa. Dúfam, že sa vám video, ktoré som zdieľal, bude páčiť. Ak sa vám páči obsah, ktorý zdieľame, dajte nám palec hore, aby ste nám ukázali, že sa vám páči, alebo zdieľajte, čo robí.


Kráľovstvo planéty opíc (2024) celý film slovenský dabing


Kráľovstvo planéty opíc (2024) sleduj filmy


Kráľovstvo planéty opíc (2024) online sk titulky


Kráľovstvo planéty opíc (2024) Program filmy


Kráľovstvo planéty opíc (2024) sk dabing


Kingdom of the Planet of the Apes (2024) premiéra


Kráľovstvo planéty opíc (2024) online Slovenský


Kráľovstvo planéty opíc (2024) online sk dabing


Kráľovstvo planéty opíc (2024) Celý Film


Kráľovstvo planéty opíc (2024) online Slovenský Titulky


Kráľovstvo planéty opíc (2024) DVD filmy


Kingdom of the Planet of the Apes (2024) Blu-ray filmy


Kráľovstvo planéty opíc (2024) online cely film sk


Kingdom of the Planet of the Apes (2024) online ke shlednuti


Kráľovstvo planéty opíc (2024) online cz


Kráľovstvo planéty opíc (2024) online film sk


Kráľovstvo planéty opíc (2024) online ke shlédnutí


Kráľovstvo planéty opíc (2024) celý film zdarma ke shlédnutí


Kráľovstvo planéty opíc (2024) celý film sk dabing


Kráľovstvo planéty opíc (2024) sleduj filmy


Království Planeta opic (2024) online cz titulky


Království Planeta opic (2024) Celý Film CZ

Komentáre