Tarot: Karty smrti (2024) Plný Film Online HD-1080p


Tarot je americký nadprirodzený horor z roku 2024, ktorý napísali a režírovali Spenser Cohen a Anna Halberg (v ich celovečernom režijnom debute) a na scenári sa podieľal Nicholas Adams. Je založený na románe z roku 1992, Horrorscope, od Nicholasa Adamsa. Vo filme si zahrali Harriet Slater, Adain Bradley, Avantika, Wolfgang Novogratz, Humberly González, Larsen Thompson, Olwen Fouéré a Jacob Batalon. Potom, čo skupina vysokoškolákov použije zvláštny tarotový balíček, začnú jeden po druhom hrozne umierať a musia odhaliť záhadu tohto balíčka skôr, než im vyprší čas.


Skupina priateľov - Haley, Grant, Paxton, Paige, Madeline, Lucas a Elise - si prenajme kaštieľ v Catskills na Elise narodeniny. S napätím v skupine po nedávnom rozchode Haley a Granta sa rozhodnú rozptýliť svoju pozornosť tým, že dajú Haleymu prečítať ich horoskopy so škatuľkou zvláštnych tarotových kariet objavených v pivnici. Hoci Haley tvrdí, že používanie balíčka niekoho iného je proti pravidlám v Tarote, rozhodnú sa pokračovať. Elise dostane Veľkňažku a Lucas dostane Pustovníka. Madeline dostane The Hanged Man, zatiaľ čo Paige a Paxton čítajú The Magician a The Fool. Keď Haley odhalí, že Grant má kartu Diabol, obaja sa hádajú. Nakoniec si Haley prečíta svoj vlastný horoskop a dostane kartu Smrť.



Sledujte Tarot: Karty smrti (2024) online sk Tarot: Karty smrti celý film sk online HD 1080p, Tarot: Karty smrti plný film dabing sk titulky, Tarot: Karty smrti 2024 online film zdarma, Tarot (2024) celý film cz, Tarot 2024 online cz, Tarot film streaming online, Tarot 2024 online cz hd, Tarot (2024) film streaming online.


| DVD (Blu-ray) | 4K UHD | HD-1080p | HD-720p | SD-480p | MP4 |


▶️ Sledujte Tarot: Karty smrti (2024) plný film online sk zdarmo


▶️ Stiahnuť Tarot (2024) celý film online Sk Dabing



Všetko o filmovom Tarot: Karty smrti (2024)


Keď partia priateľov poruší základné pravidlo veštenia z kariet a pri vykladaní budúcnosti použijú karty niekoho iného, nevedomky vypustia zlo prebývajúce v prekliatych tarotových kartách. Postupne sa ocitajú zoči-voči svojmu vyveštenému osudu a stávajú sa obeťami desivých výjavov z diabolských kariet. Podarí sa im túto hrozbu poraziť – alebo aspoň prežiť? (Itafilm)


Synopsa: Skupina mladých ľudí úmyselne porušila posvätné pravidlá čítania tarotov. Bez toho, aby si to uvedomili, vypustili zlo uväznené v prekliatej karte. Jeden po druhom čelia osudu a skončia v pretekoch so smrťou.


Tarot: Karty smrti

USA Tarot

USA Horrorscope (pracovný názov)

Kanada Tarot

Veľká Británia Tarot

Austrália Tarot (menej)

Horor

USA, 2024, 91 min

Réžia: Spenser Cohen, Anna Halberg

Scenár: Spenser Cohen, Anna Halberg

Kamera: Elie Smolkin

Hudba: Joseph Bishara

Hrajú: Harriet Slater, Jacob Batalon, Avantika, Alana Boden, Humberly González, Adain Bradley, Wolfgang Novogratz, Larsen Thompson, Olwen Fouéré, James Swanton

Produkcia: Elysa Koplovitz Dutton, Leslie Morgenstein, Scott Glassgold

Strih: Tom Elkins

Zvuk: Tony Lamberti

Scénografia: Felicity Abbott

Kostýmy: Ivana Vasic


Tarot: Karty smrti (2024) plný film si tu môžete pozrieť jednoducho a zadarmo, Všetky filmy so slovenským dabingom alebo slovenskými titulkami. Ako môžete sledovať všetky filmy Tarot: Karty smrti (2024) online bez obmedzení? Môžete si to pozrieť online a je to zadarmo bez registrácie. Všetky filmy so slovenským dabingom alebo slovenskými titulkami Tarot: Karty smrti celý film sk bez registrácie.


Sledujte plný film Online nové filmy a filmové novinky vo svete a na Slovensku. Popis, synopsa, herci, upútavka s prípadnými komentármi. Oficiálny filmový a fanúšikovský web na slovensku. zameriavame sa na nové filmy s premiérou v streamovacích službách a ďalšie staršie filmy. K dispozícii sú tu rôzne žánre filmov, od akčného žánru, romantiky, komédie, hororu, animácie a ďalších.


Prečo by ste sa mali pozerať Najlepšie a najnovšie filmy Tarot: Karty smrti (2024)?


Prezrite si bezplatne zoznam najlepších najnovších filmov a bezplatného chlapa z kategórie Filmy online. A my vám ukážeme film Tarot: Karty smrti online zadarmo a so SK dabingom. A tiež ponúkame filmy Tarot: Karty smrti v HD kvalite od 1080p, 720p, 420p, 460p do Mp4. Kliknite na odkaz vyššie a zažite vzrušenie zo sledovania tohto filmu.


Aká je kvalita videa tohto filmu Tarot: Karty smrti (2024)?


Teraz na našom slovenskom webe, ktorý ponúka bezplatné sledovanie filmov online. Chcete vyskúšať niečo nové? Filmy, ktoré chcete sledovať, si môžete pozrieť v aplikácii Apple na iPade, Androide a počítačoch. Ak chcete sledovať filmy bez reklám a rušenia a čistú kvalitu zvuku, môžete sledovať filmy na našom webe, ponúkame kvalitu videa HD, MKV a Mp4 s českými, slovenskými a inými zahraničnými krajinami, ktoré sú k dispozícii tu.


Čo si myslíte o tomto filme?


Ste na stránke Tarot: Karty smrti (2024). Páči sa ti to? ak sa vám to páčilo Vedeli ste, že registrovaní užívatelia môžu hodnotiť filmy, písať o nich recenzie a dokonca upravovať profily filmov a získavať body do rebríčka? Zaregistrujte sa a dajte ostatným vedieť, čo si Tarot: Karty smrti (2024).


Ďakujem za všetko a dúfam, že sa vám tento filmy Prirodzené svetlo bude páčiť


Tu nájdete všetky filmy, ktoré môžete sledovať online, vrátane filmov vydaných tento týždeň. Pokiaľ chcete na tomto webe niečo vidieť, mali by ste vedieť, že žánre, ktoré pokrýva, zahŕňajú krimi, vedu, film, film, romantiku, thriller, komédiu, drámu a anime filmy. Ďakujem mnohokrát. Budeme informovať všetkých, ktorí budú radi prijímať novinky alebo informácie o tohtoročných filmových show a o tom, ako sledovať vaše obľúbené filmy. Našťastie môžeme byť vaším najlepším partnerom pri hľadaní odporúčaní pre vaše obľúbené filmy.Děkujeme za sledovanie dnešného videa. Dúfam, že sa vám video, ktoré som zdieľal, bude páčiť. Ak sa vám páči obsah, ktorý zdieľame, dajte nám palec hore, aby ste nám ukázali, že sa vám páči, alebo zdieľajte, čo robí.


Tarot: Karty smrti (2024) celý film slovenský dabing


Tarot: Karty smrti (2024) sleduj filmy


Tarot: Karty smrti (2024) online sk titulky


Tarot: Karty smrti (2024) Program filmy


Tarot: Karty smrti (2024) sk dabing


Tarot (2024) premiéra


Tarot: Karty smrti (2024) online Slovenský


Tarot: Karty smrti (2024) online sk dabing


Tarot: Karty smrti (2024) Celý Film


Tarot: Karty smrti (2024) online Slovenský Titulky


Tarot: Karty smrti (2024) DVD filmy


Tarot (2024) Blu-ray filmy


Tarot: Karty smrti (2024) online cely film sk


Tarot (2024) online ke shlednuti


Tarot: Karty smrti (2024) online cz


Tarot: Karty smrti (2024) online film sk


Tarot: Karty smrti (2024) online ke shlédnutí


Tarot: Karty smrti (2024) celý film zdarma ke shlédnutí


Tarot: Karty smrti (2024) celý film sk dabing


Tarot: Karty smrti (2024) sleduj filmy


Tarot (2024) online cz titulky


Tarot (2024) Celý Film CZ

Komentáre