Back to Black (2024) Plný Film Online HD-1080p



Back to Black je životopisný dramatický film z roku 2024 založený na živote britskej speváčky a skladateľky Amy Winehouse, ktorú hrá Marisa Abela. Film režíroval Sam Taylor-Johnson a scenár napísal Matt Greenhalgh a vo filme si zahrali aj Jack O'Connell, Eddie Marsan a Lesley Manville.


Po smrti Winehouse v júli 2011 sa niekoľko filmárov pokúsilo vytvoriť životopisné projekty, ale žiadny z nich nepokročil. V roku 2018 spoločnosť Winehouse oznámila, že podpísala zmluvu na film o jej živote a kariére. V júli 2022 sa StudioCanal posunulo vpred s produkciou a natáčanie prebiehalo v Londýne od januára do apríla 2023.


Sledujte Back to Black (2024) online sk Back to Black celý film sk online HD 1080p, Back to Black plný film dabing sk titulky, Back to Black 2024 online film zdarma, Back to Black (2024) celý film cz, Back to Black 2024 online cz, Back to Black film streaming online, Back to Black 2024 online cz hd, Back to Black (2024) film streaming online.


| DVD (Blu-ray) | 4K UHD | HD-1080p | HD-720p | SD-480p | MP4 |

▶️  Sledujte Back to Black (2024) plný film online sk zdarmo

▶️ Stiahnuť Back to Black (2024) celý film online Sk Dabing


Všetko o filmovom Back to Black (2024)


Život a kariéru Amy Winehouse (Marisa Abel) zásadne ovplyvnili dvaja ľudia. Prvou bola jej babička Cynthia (Leslie Manville), svojrázna, oduševnená a originálna žena, ktorá jej odovzdala svoju živočíšnu povahu, lásku k džezu, túžbu ísť vždy svojou cestou a nerobiť kompromisy. Druhým človekom bol jej priateľ Blake (Jack O’Connell) a život s ním bol ako jazda na  šialenej horskej dráhe, počas ktorej Amy prepadla viacerým závislostiam. Paradoxne, v najťažšom období svojho života, keď prišla o obe tieto opory (jej stará mama zomrela na rakovinu pľúc a s Blakeom sa rozišli), nahrala svoj zásadný album "Back to Black", ktorý patrí k tomu najlepšiemu, čo v hudbe 21. storočia doteraz vzniklo. Amy sa vďaka nemu stala superhviezdou,  dala sa opäť dokopy s Blakeom. Ale celosvetová pozornosť, ktorej sa jej dostávalo, nemala u tohto možno až príliš krehkého dievčaťa šancu, hoci sa o to snažila a takmer sa jej to podarilo. (Cinemart SK)


Synopsa: Život a hudba Amy Winehouse, cez cestu dospievania k dospelosti a vznik jedného z najpredávanejších albumov súčasnosti.


Back to Black

Veľká Británia Back to Black

USA Back to Black

Austrália Back to Black

Kanada Back to Black (menej)

Životopisný / Dráma / Hudobný

Veľká Británia / USA, 2024, 122 min

Réžia: Sam Taylor-Johnson

Scenár: Matt Greenhalgh

Kamera: Polly Morgan

Hudba: Nick Cave, Warren Ellis

Hrajú: Marisa Abela, Jack O'Connell, Lesley Manville, Eddie Marsan, Juliet Cowan, Bronson Webb, Ansu Kabia, Harley Bird, Colin Mace, Tim Treloar, Matilda Thorpe, Amrou Al-Kadhi, Pete Lee-Wilson (menej)

Produkcia: Debra Hayward, Alison Owen

Casting: Nina Gold

Strih: Martin Walsh

Zvuk: Glenn Freemantle

Scénografia: Sarah Greenwood, Katie Spencer, Gabrielle Rosenberg

Kostýmy: P.C. Williams


Back to Black (2024) plný film si tu môžete pozrieť jednoducho a zadarmo, Všetky filmy so slovenským dabingom alebo slovenskými titulkami. Ako môžete sledovať všetky filmy Back to Black (2024) online bez obmedzení? Môžete si to pozrieť online a je to zadarmo bez registrácie. Všetky filmy so slovenským dabingom alebo slovenskými titulkami Back to Black celý film sk bez registrácie.


Sledujte plný film Online nové filmy a filmové novinky vo svete a na Slovensku. Popis, synopsa, herci, upútavka s prípadnými komentármi. Oficiálny filmový a fanúšikovský web na slovensku. zameriavame sa na nové filmy s premiérou v streamovacích službách a ďalšie staršie filmy. K dispozícii sú tu rôzne žánre filmov, od akčného žánru, romantiky, komédie, hororu, animácie a ďalších.


Prečo by ste sa mali pozerať Najlepšie a najnovšie filmy Back to Black (2024)?


Prezrite si bezplatne zoznam najlepších najnovších filmov a bezplatného chlapa z kategórie Filmy online. A my vám ukážeme film Back to Black online zadarmo a so SK dabingom. A tiež ponúkame filmy Back to Black v HD kvalite od 1080p, 720p, 420p, 460p do Mp4. Kliknite na odkaz vyššie a zažite vzrušenie zo sledovania tohto filmu.


Aká je kvalita videa tohto filmu Back to Black (2024)?


Teraz na našom slovenskom webe, ktorý ponúka bezplatné sledovanie filmov online. Chcete vyskúšať niečo nové? Filmy, ktoré chcete sledovať, si môžete pozrieť v aplikácii Apple na iPade, Androide a počítačoch. Ak chcete sledovať filmy bez reklám a rušenia a čistú kvalitu zvuku, môžete sledovať filmy na našom webe, ponúkame kvalitu videa HD, MKV a Mp4 s českými, slovenskými a inými zahraničnými krajinami, ktoré sú k dispozícii tu.


Čo si myslíte o tomto filme?


Ste na stránke Back to Black (2024). Páči sa ti to? ak sa vám to páčilo Vedeli ste, že registrovaní užívatelia môžu hodnotiť filmy, písať o nich recenzie a dokonca upravovať profily filmov a získavať body do rebríčka? Zaregistrujte sa a dajte ostatným vedieť, čo si Back to Black (2024).


Ďakujem za všetko a dúfam, že sa vám tento filmy Prirodzené svetlo bude páčiť


Tu nájdete všetky filmy, ktoré môžete sledovať online, vrátane filmov vydaných tento týždeň. Pokiaľ chcete na tomto webe niečo vidieť, mali by ste vedieť, že žánre, ktoré pokrýva, zahŕňajú krimi, vedu, film, film, romantiku, thriller, komédiu, drámu a anime filmy. Ďakujem mnohokrát. Budeme informovať všetkých, ktorí budú radi prijímať novinky alebo informácie o tohtoročných filmových show a o tom, ako sledovať vaše obľúbené filmy. Našťastie môžeme byť vaším najlepším partnerom pri hľadaní odporúčaní pre vaše obľúbené filmy.Děkujeme za sledovanie dnešného videa. Dúfam, že sa vám video, ktoré som zdieľal, bude páčiť. Ak sa vám páči obsah, ktorý zdieľame, dajte nám palec hore, aby ste nám ukázali, že sa vám páči, alebo zdieľajte, čo robí.


Back to Black (2024) celý film slovenský dabing


Back to Black (2024) sleduj filmy


Back to Black (2024) online sk titulky


Back to Black (2024) Program filmy


Back to Black (2024) sk dabing


Back to Black (2024) premiéra


Back to Black (2024) online Slovenský


Back to Black (2024) online sk dabing


Back to Black (2024) Celý Film


Back to Black (2024) online Slovenský Titulky


Back to Black (2024) DVD filmy


Back to Black (2024) Blu-ray filmy


Back to Black (2024) online cely film sk


Back to Black (2024) online ke shlednuti


Back to Black (2024) online cz


Back to Black (2024) online film sk


Back to Black (2024) online ke shlédnutí


Back to Black (2024) celý film zdarma ke shlédnutí


Back to Black (2024) celý film sk dabing


Back to Black (2024) sleduj filmy


Back to Black (2024) online cz titulky


Back to Black (2024) Celý Film CZ

Komentáre