Macko Puf: Krv a med II (2024) Plný Film Online HD-1080p


Winnie the Pooh: Blood and Honey 2(štyliz vaný ako Medvedík Pú: Krv a med II) je britský nezávislý slasher film z roku 2024, ktorý režíroval Rhys Frake-Waterfield a napísal Matt Leslie. Ide o druhý diel Twisted Childhood Universe (TCU) a pokračovanie Medvedíka Pú: Krv a med (2023), ktorý slúži ako hororová reimaginácia kníh od A. A. Milna a E. H. Sheparda o Medvedíkovi Pú. Vo filme si zahrali Scott Chambers ako Christopher Robin a Ryan Oliva ako hlavná postava, pričom Tallulah Evans, Teresa Banham, Peter DeSouza-Feighoney, Alec Newman a Simon Callow vo vedľajších úlohách. Sleduje Púa, keď sa vydáva na vražedné besnenie cez detské mesto Christophera Robina, aby sa mu pomstil za to, že svetu odhalil svoju existenciu.


Sledujte Macko Puf: Krv a med II (2024) online sk | Macko Puf: Krv a med II celý film sk online HD 1080p | Macko Puf: Krv a med II plný film dabing sk titulky | Macko Puf: Krv a med II 2024 online film zdarma | Medvídek Pú: Krev a med II (2024) celý film cz | Medvídek Pú: Krev a med II 2024 online cz | Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2 film streaming online | Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2 2024 online cz hd | Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2 (2024) film streaming online.


| DVD (Blu-ray) | 4K UHD | HD-1080p | HD-720p | SD-480p | MP4 |


▶️  Sledujte Macko Puf: Krv a med II (2024) plný film online sk zdarmo


 ▶️ Stiahnuť Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2 (2024) celý film online Sk Dabing


Všetko o filmovom Macko Puf: Krv a med II (2024)

Synopsa: Medvedík Pú, Prasiatko, Sova a Tigger už nechcú ďalej žiť v tieni a bojujú do mesta Ashdown a zanechávajú za sebou krvavú stopu smrti a chaosu.


Macko Puf: Krv a med II

Česko Medvídek Pú: Krev a med II

Veľká Británia Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2

USA Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2

Kanada Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2

Austrália Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2 (menej)

Horor / Thriller

Veľká Británia, 2024, 100 min

Réžia: Rhys Waterfield

Scenár: Rhys Waterfield, Matt Leslie

Kamera: Vince Knight

Hudba: Andrew Scott Bell

Hrajú: Scott Chambers, Tallulah Evans, Ryan Oliva, Simon Callow, Alec Newman, Peter DeSouza-Feighoney, Marcus Massey, Lewis Santer, Nicola Wright, Sam Barrett, Chrissie Wunna, Ash Tandon, Lila Lasso, Philip Philmar, Jamie Robertson, Andrew Rolfe, Kelly Rian Sanson, Jenny Miller, Jenna N. Wilson, Becca Hirani, Danielle Scott, Louisa Warren, Alina Desmond, Thea Evans, Alyssa Haymor, Nichaela Farrell

Produkcia: Rhys Waterfield, Scott Chambers

Strih: Rhys Waterfield

Scénografia: Jamie Sneddon


Obsahy filmovom Macko Puf: Krv a med II (2024)


Macko Puf a Prasiatko sú späť, a tentoraz sa k ich pomste pridá aj Tiger a Sova! Uplynulo päť mesiacov od masakru v Stoakrovom lese. Christopher Robin chodí k psychológovi a snaží sa vyrovnať s hrôzostrašnými udalosťami. Pátrací tím medzitým márne pátra v lese po údajných príšerách, nič nenájdu, preto Christopherovi Robinovi v skutočnosti už nikto neverí. Psychológ sa snaží vyvolať spomienky na detstvo počas terapeutických sedení, keď si Christopher Robin spomenie na svoje piate narodeniny, ktoré sú východiskovým bodom pomsty zvierat. (Vertigo Distribution)


Macko Puf: Krv a med II (2024) plný film si tu môžete pozrieť jednoducho a zadarmo, Všetky filmy so slovenským dabingom alebo slovenskými titulkami. Ako môžete sledovať všetky filmy Macko Puf: Krv a med II (2024) online bez obmedzení? Môžete si to pozrieť online a je to zadarmo bez registrácie. Všetky filmy so slovenským dabingom alebo slovenskými titulkami Macko Puf: Krv a med II celý film sk bez registrácie.


Sledujte plný film Online nové filmy a filmové novinky vo svete a na Slovensku. Popis, synopsa, herci, upútavka s prípadnými komentármi. Oficiálny filmový a fanúšikovský web na slovensku. zameriavame sa na nové filmy s premiérou v streamovacích službách a ďalšie staršie filmy. K dispozícii sú tu rôzne žánre filmov, od akčného žánru, romantiky, komédie, hororu, animácie a ďalších.


Prečo by ste sa mali pozerať Najlepšie a najnovšie filmy Macko Puf: Krv a med II (2024)?


Prezrite si bezplatne zoznam najlepších najnovších filmov a bezplatného chlapa z kategórie Filmy online. A my vám ukážeme film Macko Puf: Krv a med II online zadarmo a so SK dabingom. A tiež ponúkame filmy Macko Puf: Krv a med II v HD kvalite od 1080p, 720p, 420p, 460p do Mp4. Kliknite na odkaz vyššie a zažite vzrušenie zo sledovania tohto filmu.


Aká je kvalita videa tohto filmu Macko Puf: Krv a med II (2024)?


Teraz na našom slovenskom webe, ktorý ponúka bezplatné sledovanie filmov online. Chcete vyskúšať niečo nové? Filmy, ktoré chcete sledovať, si môžete pozrieť v aplikácii Apple na iPade, Androide a počítačoch. Ak chcete sledovať filmy bez reklám a rušenia a čistú kvalitu zvuku, môžete sledovať filmy na našom webe, ponúkame kvalitu videa HD, MKV a Mp4 s českými, slovenskými a inými zahraničnými krajinami, ktoré sú k dispozícii tu.


Čo si myslíte o tomto filme?


Ste na stránke Macko Puf: Krv a med II (2024). Páči sa ti to? ak sa vám to páčilo Vedeli ste, že registrovaní užívatelia môžu hodnotiť filmy, písať o nich recenzie a dokonca upravovať profily filmov a získavať body do rebríčka? Zaregistrujte sa a dajte ostatným vedieť, čo si Macko Puf: Krv a med II (2024).


Ďakujem za všetko a dúfam, že sa vám tento filmy Prirodzené svetlo bude páčiť


Tu nájdete všetky filmy, ktoré môžete sledovať online, vrátane filmov vydaných tento týždeň. Pokiaľ chcete na tomto webe niečo vidieť, mali by ste vedieť, že žánre, ktoré pokrýva, zahŕňajú krimi, vedu, film, film, romantiku, thriller, komédiu, drámu a anime filmy. Ďakujem mnohokrát. Budeme informovať všetkých, ktorí budú radi prijímať novinky alebo informácie o tohtoročných filmových show a o tom, ako sledovať vaše obľúbené filmy. Našťastie môžeme byť vaším najlepším partnerom pri hľadaní odporúčaní pre vaše obľúbené filmy.Děkujeme za sledovanie dnešného videa. Dúfam, že sa vám video, ktoré som zdieľal, bude páčiť. Ak sa vám páči obsah, ktorý zdieľame, dajte nám palec hore, aby ste nám ukázali, že sa vám páči, alebo zdieľajte, čo robí.


Macko Puf: Krv a med II (2024) celý film slovenský dabing


Macko Puf: Krv a med II (2024) sleduj filmy


Macko Puf: Krv a med II (2024) online sk titulky


Macko Puf: Krv a med II (2024) Program filmy


Macko Puf: Krv a med II (2024) sk dabing


Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2 (2024) premiéra


Macko Puf: Krv a med II (2024) online Slovenský


Macko Puf: Krv a med II (2024) online sk dabing


Macko Puf: Krv a med II (2024) Celý Film


Macko Puf: Krv a med II (2024) online Slovenský Titulky


Macko Puf: Krv a med II (2024) DVD filmy


Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2 (2024) Blu-ray filmy


Macko Puf: Krv a med II (2024) online cely film sk


Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2 (2024) online ke shlednuti


Macko Puf: Krv a med II (2024) online cz


Macko Puf: Krv a med II (2024) online film sk


Macko Puf: Krv a med II (2024) online ke shlédnutí


Macko Puf: Krv a med II (2024) celý film zdarma ke shlédnutí


Macko Puf: Krv a med II (2024) celý film sk dabing


Macko Puf: Krv a med II (2024) sleduj filmy


Medvídek Pú: Krev a med II (2024) online cz titulky


Medvídek Pú: Krev a med II (2024) Celý Film CZ

Komentáre