V hlave 2 (2024) Plný Film Online HD-1080p


Inside Out 2/V hlave 2 je americký animovaný film o dospievaní z roku 2024 produkovaný Pixar Animation Studios pre Walt Disney Pictures. Pokračovanie filmu Inside Out (2015) režíroval Kelsey Mann (vo svojom celovečernom režijnom debute) a produkoval Mark Nielsen podľa scenára Meg LeFauve a Davea Holsteina a podľa príbehu Manna a LeFauvea. Amy Poehler, Phyllis Smith, Lewis Black, Diane Lane a Kyle MacLachlan si zopakujú svoje úlohy z prvého filmu s Mayou Hawke, Kensington Tallman, Tony Hale, Liza Lapira, Ayo Edebiri, Lilimar, Grace Lu, Sumayyah Nuriddin-Green, Adèle Exarchopoulos a Paul Walter Hauser sa pripájajú k obsadeniu. Film rozpráva príbeh o Rileyiných emóciách, keď sa ocitnú v spojení s novými emóciami, ktoré chcú ovládnuť Rileyinu hlavu, a bláznivých úskokov, ktoré z toho vyplynú.

Sledujte V hlave 2 (2024) online sk V hlave 2 celý film sk online HD 1080p, V hlave 2 plný film dabing sk titulky, V hlave 2 2024 online film zdarma, V hlavě 2 (2024) celý film cz, V hlavě 2 2024 online cz, Inside Out 2 film streaming online, Inside Out 2 2024 online cz hd, Inside Out 2 (2024) film streaming online.


| DVD (Blu-ray) | 4K UHD | HD-1080p | HD-720p | SD-480p | MP4 |


▶️  Sledujte V hlave 2 (2024) plný film online sk zdarmo


▶️ Stiahnuť V hlavě 2 (2024) celý film online Sk Dabing



Všetko o filmovom V hlave 2 (2024)


Dievčatko Riley sa vracia opäť na plátna, teraz už ako teenegerka konfrontovaná s veľkými zmenami vo svojom mladom živote, s rodičmi sa sťahuje do nového mesta a prostredia, musí si nájsť nové kamarátky, vybojovať svoje miesto v triede, v kolektíve. V hlave nastáva poplach a panika v riadiacom centre a snaha opäť nájsť rovnováhu a spoluprácu s novými návštevníkmi, ktorí sa nám nasťahovali do Rileynej hlavy. Puberta sa môže naplno rozbehnúť. Ešte, že je tu jej obľúbený hokej. (Cinemart SK)


Synopsa: Sleduje Riley, ktorá sa v tínedžerskom veku stretáva s novými emóciami.


V hlave 2

Česko V hlavě 2

USA Inside Out 2

Austrália Inside Out 2

Veľká Británia Inside Out 2

Kanada Inside Out 2 (menej)

Animovaný / Dobrodružný / Komédia

USA, 2024, 96 min

Réžia: Kelsey Mann

Scenár: Meg LeFauve, Dave Holstein

Kamera: Adam Habib

Hudba: Andrea Datzman

Hrajú: Amy Poehler, Phyllis Smith, Lewis Black, Diane Lane, Maya Hawke, Tony Hale, Liza Lapira, Ayo Edebiri, Adèle Exarchopoulos, Paul Walter Hauser, Kensington Tallman, Kyle MacLachlan, Lilimar Hernandez, Yvette Nicole Brown, Frank Oz, Bobby Moynihan, Paula Poundstone, John Ratzenberger, Paula Pell, Sarayu Blue, June Squibb, Ron Funches, Flea, Kirk R. Thatcher, James Austin Johnson, Yong Yea, Pete Docter, Carlos Alazraqui, David Cowgill, John Kassir, David Kaye, Casey Landman, Mona Marshall, Max Mittelman, Alejandra Reynoso, Tara Sands (menej)

Produkcia: Mark Nielsen

Strih: Maurissa Horwitz

(menej profesií)


V hlave 2 (2024) plný film si tu môžete pozrieť jednoducho a zadarmo, Všetky filmy so slovenským dabingom alebo slovenskými titulkami. Ako môžete sledovať všetky filmy V hlave 2 (2024) online bez obmedzení? Môžete si to pozrieť online a je to zadarmo bez registrácie. Všetky filmy so slovenským dabingom alebo slovenskými titulkami V hlave 2 celý film sk bez registrácie.


Sledujte plný film Online nové filmy a filmové novinky vo svete a na Slovensku. Popis, synopsa, herci, upútavka s prípadnými komentármi. Oficiálny filmový a fanúšikovský web na slovensku. zameriavame sa na nové filmy s premiérou v streamovacích službách a ďalšie staršie filmy. K dispozícii sú tu rôzne žánre filmov, od akčného žánru, romantiky, komédie, hororu, animácie a ďalších.


Prečo by ste sa mali pozerať Najlepšie a najnovšie filmy V hlave 2 (2024)?


Prezrite si bezplatne zoznam najlepších najnovších filmov a bezplatného chlapa z kategórie Filmy online. A my vám ukážeme film V hlave 2 online zadarmo a so SK dabingom. A tiež ponúkame filmy V hlave 2 v HD kvalite od 1080p, 720p, 420p, 460p do Mp4. Kliknite na odkaz vyššie a zažite vzrušenie zo sledovania tohto filmu.


Aká je kvalita videa tohto filmu V hlave 2 (2024)?


Teraz na našom slovenskom webe, ktorý ponúka bezplatné sledovanie filmov online. Chcete vyskúšať niečo nové? Filmy, ktoré chcete sledovať, si môžete pozrieť v aplikácii Apple na iPade, Androide a počítačoch. Ak chcete sledovať filmy bez reklám a rušenia a čistú kvalitu zvuku, môžete sledovať filmy na našom webe, ponúkame kvalitu videa HD, MKV a Mp4 s českými, slovenskými a inými zahraničnými krajinami, ktoré sú k dispozícii tu.


Čo si myslíte o tomto filme?



Ste na stránke V hlave 2 (2024). Páči sa ti to? ak sa vám to páčilo Vedeli ste, že registrovaní užívatelia môžu hodnotiť filmy, písať o nich recenzie a dokonca upravovať profily filmov a získavať body do rebríčka? Zaregistrujte sa a dajte ostatným vedieť, čo si V hlave 2 (2024).


Ďakujem za všetko a dúfam, že sa vám tento filmy Prirodzené svetlo bude páčiť


Tu nájdete všetky filmy, ktoré môžete sledovať online, vrátane filmov vydaných tento týždeň. Pokiaľ chcete na tomto webe niečo vidieť, mali by ste vedieť, že žánre, ktoré pokrýva, zahŕňajú krimi, vedu, film, film, romantiku, thriller, komédiu, drámu a anime filmy. Ďakujem mnohokrát. Budeme informovať všetkých, ktorí budú radi prijímať novinky alebo informácie o tohtoročných filmových show a o tom, ako sledovať vaše obľúbené filmy. Našťastie môžeme byť vaším najlepším partnerom pri hľadaní odporúčaní pre vaše obľúbené filmy.Děkujeme za sledovanie dnešného videa. Dúfam, že sa vám video, ktoré som zdieľal, bude páčiť. Ak sa vám páči obsah, ktorý zdieľame, dajte nám palec hore, aby ste nám ukázali, že sa vám páči, alebo zdieľajte, čo robí.


V hlave 2 (2024) celý film slovenský dabing


V hlave 2 (2024) sleduj filmy


V hlave 2 (2024) online sk titulky


V hlave 2 (2024) Program filmy


V hlave 2 (2024) sk dabing


Inside Out 2 (2024) premiéra


V hlave 2 (2024) online Slovenský


V hlave 2 (2024) online sk dabing


V hlave 2 (2024) Celý Film


V hlave 2 (2024) online Slovenský Titulky


V hlave 2 (2024) DVD filmy


Inside Out 2 (2024) Blu-ray filmy


V hlave 2 (2024) online cely film sk


Inside Out 2 (2024) online ke shlednuti


V hlave 2 (2024) online cz


V hlave 2 (2024) online film sk


V hlave 2 (2024) online ke shlédnutí


V hlave 2 (2024) celý film zdarma ke shlédnutí


V hlave 2 (2024) celý film sk dabing


V hlave 2 (2024) sleduj filmy


V hlavě 2 (2024) online cz titulky


V hlavě 2 (2024) Celý Film CZ

Komentáre