Blue Lock the Movie -Episode Nagi- (2024) Plný Film Online HD-1080p


Blue Lock (japonsky: ブルーロック, Hepburn: Burū Rokku) (štylizované ako BLUELOCK) je japonská manga séria, ktorú napísal Muneyuki Kaneshiro a ilustroval Yusuke Nomura [ja]. Od augusta 2018 sa publikuje v časopise Kodansha Weekly Shōnen Magazine, pričom jeho kapitoly sú od mája 2024 zhromaždené v 29 zväzkoch tankōbon.


Anime adaptácia televízneho seriálu z produkcie Eight Bit sa vysielala od októbra 2022 do marca 2023. Anime filmová adaptácia založená na epizóde mangy Nagi mala premiéru v apríli 2024. Druhá sezóna by mala mať premiéru v októbri 2024.


Sledujte Blue Lock the Movie -Episode Nagi- (2024) online sk Blue Lock the Movie -Episode Nagi- celý film sk online HD 1080p, Blue Lock the Movie -Episode Nagi- plný film dabing sk titulky, Blue Lock the Movie -Episode Nagi- 2024 online film zdarma, 劇場版ブルーロック -EPISODE 凪- (2024) celý film cz, 劇場版ブルーロック -EPISODE 凪- 2024 online cz, Blue Lock: Episode Nagi film streaming online, Blue Lock: Episode Nagi 2024 online cz hd, Blue Lock: Episode Nagi (2024) film streaming online.


| DVD (Blu-ray) | 4K UHD | HD-1080p | HD-720p | SD-480p | MP4 |



▶️  Sledujte Blue Lock the Movie -Episode Nagi- (2024) plný film online sk zdarmo


▶️ Stiahnuť Blue Lock: Episode Nagi (2024) celý film online Sk Dabing



Všetko o filmovom Blue Lock the Movie -Episode Nagi- (2024)


“To je otrava.” Taká bola obľúbená fráza stredoškoláka Nagiho Seishira, keď ešte žil svoj nudný život. Jeho spolužiak Reo Mikage, ktorý sníva o víťazstve na majstrovstvách sveta, objaví Nagiho skryté futbalové schopnosti a inšpiruje ho, aby svoj talent zdieľal so svetom. Nagi jedného dňa dostane pozvanie do tajomného projektu BLUE LOCK, kde sa stretne s tými najlepšími útočníkmi z celej krajiny. Nagiho sen stať sa najlepším ho zavedie spolu s Reom do sveta, ktorý tento futbalový génius doposiaľ nepoznal. (Itafilm)

Synopsa: Seishiro Nagi predtým, ako vstúpi do titulárneho zariadenia Blue Lock.


Blue Lock the Movie -Episode Nagi-

Japonsko Blue Lock: Episode Nagi

Japonsko 劇場版ブルーロック -EPISODE 凪-

Japonsko Gekijouban Blue Lock: Episode Nagi

USA Blue Lock: Episode Nagi

Veľká Británia Blue Lock: Episode Nagi

Kanada Blue Lock: Episode Nagi (menej)

Animovaný / Akčný / Dráma / Športový

Japonsko, 2024, 91 min

Réžia: Šunsuke Išikawa

Predloha: Munejuki Kaneširo (komiks), Júsuke Nomura (komiks)

Scenár: Taku Kišimoto

Kamera: Jasuhiro Asagi

Hudba: Džun Murajama

Hrajú: Júma Učida, Nobunaga Šimazaki, Tasuku Kaito, Džun'iči Suwabe, Sóma Saitó, Hiroši Kamija, Kazuki Ura, Kóki Učijama, Júki Ono, Subaru Kimura, Kazujuki Okicu, Mami Kojama, Čiaki Kobajaši (menej)

Produkcia: Rjója Arisawa

Strih: Mai Hasegawa

Zvuk: Fumijuki Gó

Scénografia: Akira Hirosawa


Blue Lock the Movie -Episode Nagi- (2024) plný film si tu môžete pozrieť jednoducho a zadarmo, Všetky filmy so slovenským dabingom alebo slovenskými titulkami. Ako môžete sledovať všetky filmy Blue Lock the Movie -Episode Nagi- (2024) online bez obmedzení? Môžete si to pozrieť online a je to zadarmo bez registrácie. Všetky filmy so slovenským dabingom alebo slovenskými titulkami Blue Lock the Movie -Episode Nagi- celý film sk bez registrácie.


Sledujte plný film Online nové filmy a filmové novinky vo svete a na Slovensku. Popis, synopsa, herci, upútavka s prípadnými komentármi. Oficiálny filmový a fanúšikovský web na slovensku. zameriavame sa na nové filmy s premiérou v streamovacích službách a ďalšie staršie filmy. K dispozícii sú tu rôzne žánre filmov, od akčného žánru, romantiky, komédie, hororu, animácie a ďalších.


Prečo by ste sa mali pozerať Najlepšie a najnovšie filmy Blue Lock the Movie -Episode Nagi- (2024)?


Prezrite si bezplatne zoznam najlepších najnovších filmov a bezplatného chlapa z kategórie Filmy online. A my vám ukážeme film Blue Lock the Movie -Episode Nagi- online zadarmo a so SK dabingom. A tiež ponúkame filmy Blue Lock the Movie -Episode Nagi- v HD kvalite od 1080p, 720p, 420p, 460p do Mp4. Kliknite na odkaz vyššie a zažite vzrušenie zo sledovania tohto filmu.


Aká je kvalita videa tohto filmu Blue Lock the Movie -Episode Nagi- (2024)?


Teraz na našom slovenskom webe, ktorý ponúka bezplatné sledovanie filmov online. Chcete vyskúšať niečo nové? Filmy, ktoré chcete sledovať, si môžete pozrieť v aplikácii Apple na iPade, Androide a počítačoch. Ak chcete sledovať filmy bez reklám a rušenia a čistú kvalitu zvuku, môžete sledovať filmy na našom webe, ponúkame kvalitu videa HD, MKV a Mp4 s českými, slovenskými a inými zahraničnými krajinami, ktoré sú k dispozícii tu.


Čo si myslíte o tomto filme?


Ste na stránke Blue Lock the Movie -Episode Nagi- (2024). Páči sa ti to? ak sa vám to páčilo Vedeli ste, že registrovaní užívatelia môžu hodnotiť filmy, písať o nich recenzie a dokonca upravovať profily filmov a získavať body do rebríčka? Zaregistrujte sa a dajte ostatným vedieť, čo si Blue Lock the Movie -Episode Nagi- (2024).


Ďakujem za všetko a dúfam, že sa vám tento filmy Prirodzené svetlo bude páčiť


Tu nájdete všetky filmy, ktoré môžete sledovať online, vrátane filmov vydaných tento týždeň. Pokiaľ chcete na tomto webe niečo vidieť, mali by ste vedieť, že žánre, ktoré pokrýva, zahŕňajú krimi, vedu, film, film, romantiku, thriller, komédiu, drámu a anime filmy. Ďakujem mnohokrát. Budeme informovať všetkých, ktorí budú radi prijímať novinky alebo informácie o tohtoročných filmových show a o tom, ako sledovať vaše obľúbené filmy. Našťastie môžeme byť vaším najlepším partnerom pri hľadaní odporúčaní pre vaše obľúbené filmy.Děkujeme za sledovanie dnešného videa. Dúfam, že sa vám video, ktoré som zdieľal, bude páčiť. Ak sa vám páči obsah, ktorý zdieľame, dajte nám palec hore, aby ste nám ukázali, že sa vám páči, alebo zdieľajte, čo robí.


Blue Lock the Movie -Episode Nagi- (2024) celý film slovenský dabing


Blue Lock the Movie -Episode Nagi- (2024) sleduj filmy


Blue Lock the Movie -Episode Nagi- (2024) online sk titulky


Blue Lock the Movie -Episode Nagi- (2024) Program filmy


Blue Lock the Movie -Episode Nagi- (2024) sk dabing


Blue Lock: Episode Nagi (2024) premiéra


Blue Lock the Movie -Episode Nagi- (2024) online Slovenský


Blue Lock the Movie -Episode Nagi- (2024) online sk dabing


Blue Lock the Movie -Episode Nagi- (2024) Celý Film


Blue Lock the Movie -Episode Nagi- (2024) online Slovenský Titulky


Blue Lock: Episode Nagi (2024) DVD filmy


Blue Lock: Episode Nagi (2024) Blu-ray filmy


Blue Lock the Movie -Episode Nagi- (2024) online cely film sk


Blue Lock: Episode Nagi (2024) online ke shlednuti


Blue Lock: Episode Nagi (2024) online cz


Blue Lock the Movie -Episode Nagi- (2024) online film sk


Blue Lock the Movie -Episode Nagi- (2024) online ke shlédnutí


Blue Lock the Movie -Episode Nagi- (2024) celý film zdarma ke shlédnutí


Blue Lock the Movie -Episode Nagi- (2024) celý film sk dabing


Blue Lock the Movie -Episode Nagi- (2024) sleduj filmy


劇場版ブルーロック -EPISODE 凪- (2024) online cz titulky


劇場版ブルーロック -EPISODE 凪- (2024) Celý Film CZ

Komentáre