Gróf Monte Christo (2024) Plný Film Online HD-1080p


Gróf Monte Cristo (francúzsky: Le Comte de Monte-Cristo) je francúzsky dobový dobrodružný dramatický film z roku 2024 podľa románu Alexandra Dumasa Gróf Monte Cristo z roku 1844. Film napísali a režírovali Matthieu Delaporte a Alexandre de La Patellière a v úlohe Edmonda Dantèsa si zahral Pierre Niney.


Sledujte Gróf Monte Christo (2024) online sk Gróf Monte Christo celý film sk online HD 1080p, Gróf Monte Christo plný film dabing sk titulky, Gróf Monte Christo 2024 online film zdarma, Hrabě Monte Christo (2024) celý film cz, Hrabě Monte Christo 2024 online cz,The Count of Monte-Cristo film streaming online, The Count of Monte-Cristo 2024 online cz hd, Le Comte de Monte-Cristo (2024) film streaming online.



| DVD (Blu-ray) | 4K UHD | HD-1080p | HD-720p | SD-480p | MP4 |



▶️  Sledujte Gróf Monte Christo (2024) plný film online sk zdarmo


▶️ Stiahnuť The Count of Monte-Cristo (2024) celý film online Sk Dabing




Všetko o filmovom Gróf Monte Christo (2024)


Marseille, 1815. Edmond Dantes, mladý lodný dôstojník, prežíva najšťastnejšie obdobie svojho života. Má sa stať kapitánom a konečne sa oženiť s láskou svojho života, krásnou Mercedes. Jeho úspech však vzbudzuje žiarlivosť mnohých. Edmond sa stane obeťou zákerného plánu. Zo dňa na deň je bez súdu uväznený v žalári pevnosti If bez nádeje na prepustenie. Jediný, s kým sa Edmond môže rozprávať, je abbé Faria, väzeň vo vedľajšej kobke. Abbé sa stane Edmondovým priateľom a mentorom. Pred svojou smrťou mu abbé zverí tajomstvo strateného pokladu. Po štrnástich dlhých rokoch utrpenia, zúfalstva a beznádeje sa Edmondovi podarí utiecť a nájsť poklad ukrytý na ostrove Monte Christo. Jediné, čo Edmond Dantes chce, je zúčtovanie so všetkými, ktorí ho zradili. Teraz, vyzbrojený obrovským bohatstvom, sa bez milosti vydáva na cestu pomsty... (Magic Box)


Synopsa: V roce 1815 se Edmond Dantès (Pierre Niney) ocitá v Marseille, kde je uvězněn v hrozivých zdech zámku d'If za zločin, který nespáchal. Po čtrnácti letech věznění nakonec naplánuje svůj útěk a vydává se na pečlivě promyšlenou cestu za pomstou. Dantès, který na sebe bere několik identit – mimo jiné jako „hrabě Monte Christo“ – se nejprve pokouší získat přízeň svých nepřátel, nyní vysoce postavených prominentů, aby je následně mohl srazit k zemi. Cena za pomstu je však pro lidskou duši těžká


  • Gróf Monte Christo
  • Česko Hrabě Monte Christo
  • Francúzsko Le Comte de Monte-Cristo
  • Austrália The Count of Monte-Cristo
  • USA The Count of Monte-Cristo
  • Veľká Británia The Count of Monte-Cristo (menej)
  • Dobrodružný / Akčný / Historický
  • Francúzsko, 2024, 178 min
  • Réžia: Alexandre de La Patellière, Matthieu Delaporte
  • Predloha: Alexandre Dumas st. (kniha)
  • Scenár: Alexandre de La Patellière, Matthieu Delaporte
  • Kamera: Nicolas Bolduc
  • Hudba: Jérôme Rebotier
  • Hrajú: Pierre Niney, Bastien Bouillon, Anaïs Demoustier, Anamaria Vartolomei, Laurent Lafitte, Pierfrancesco Favino, Patrick Mille, Vassili Schneider, Julien de Saint-Jean, Oscar Lesage, Bruno Raffaelli, Lily Dupont, Matthew T. Reynolds, Françoise Gazio, Maxime Durand (menej)
  • Produkcia: Dimitri Rassam, Jérôme Seydoux
  • Strih: Célia Lafitedupont
  • Zvuk: David Rit
  • Scénografia: Stéphane Taillasson
  • Kostýmy: Thierry Delettre


Gróf Monte Christo (2024) plný film si tu môžete pozrieť jednoducho a zadarmo, Všetky filmy so slovenským dabingom alebo slovenskými titulkami. Ako môžete sledovať všetky filmy Gróf Monte Christo (2024) online bez obmedzení? Môžete si to pozrieť online a je to zadarmo bez registrácie. Všetky filmy so slovenským dabingom alebo slovenskými titulkami Gróf Monte Christo celý film sk bez registrácie.


Sledujte plný film Online nové filmy a filmové novinky vo svete a na Slovensku. Popis, synopsa, herci, upútavka s prípadnými komentármi. Oficiálny filmový a fanúšikovský web na slovensku. zameriavame sa na nové filmy s premiérou v streamovacích službách a ďalšie staršie filmy. K dispozícii sú tu rôzne žánre filmov, od akčného žánru, romantiky, komédie, hororu, animácie a ďalších.


Prečo by ste sa mali pozerať Najlepšie a najnovšie filmy Gróf Monte Christo (2024)?


Prezrite si bezplatne zoznam najlepších najnovších filmov a bezplatného chlapa z kategórie Filmy online. A my vám ukážeme film Gróf Monte Christo online zadarmo a so SK dabingom. A tiež ponúkame filmy Gróf Monte Christo v HD kvalite od 1080p, 720p, 420p, 460p do Mp4. Kliknite na odkaz vyššie a zažite vzrušenie zo sledovania tohto filmu.


Aká je kvalita videa tohto filmu Gróf Monte Christo (2024)?


Teraz na našom slovenskom webe, ktorý ponúka bezplatné sledovanie filmov online. Chcete vyskúšať niečo nové? Filmy, ktoré chcete sledovať, si môžete pozrieť v aplikácii Apple na iPade, Androide a počítačoch. Ak chcete sledovať filmy bez reklám a rušenia a čistú kvalitu zvuku, môžete sledovať filmy na našom webe, ponúkame kvalitu videa HD, MKV a Mp4 s českými, slovenskými a inými zahraničnými krajinami, ktoré sú k dispozícii tu.


Čo si myslíte o tomto filme?


Ste na stránke Gróf Monte Christo (2024). Páči sa ti to? ak sa vám to páčilo Vedeli ste, že registrovaní užívatelia môžu hodnotiť filmy, písať o nich recenzie a dokonca upravovať profily filmov a získavať body do rebríčka? Zaregistrujte sa a dajte ostatným vedieť, čo si Gróf Monte Christo (2024).


Ďakujem za všetko a dúfam, že sa vám tento filmy Prirodzené svetlo bude páčiť


Tu nájdete všetky filmy, ktoré môžete sledovať online, vrátane filmov vydaných tento týždeň. Pokiaľ chcete na tomto webe niečo vidieť, mali by ste vedieť, že žánre, ktoré pokrýva, zahŕňajú krimi, vedu, film, film, romantiku, thriller, komédiu, drámu a anime filmy. Ďakujem mnohokrát. Budeme informovať všetkých, ktorí budú radi prijímať novinky alebo informácie o tohtoročných filmových show a o tom, ako sledovať vaše obľúbené filmy. Našťastie môžeme byť vaším najlepším partnerom pri hľadaní odporúčaní pre vaše obľúbené filmy.Děkujeme za sledovanie dnešného videa. Dúfam, že sa vám video, ktoré som zdieľal, bude páčiť. Ak sa vám páči obsah, ktorý zdieľame, dajte nám palec hore, aby ste nám ukázali, že sa vám páči, alebo zdieľajte, čo robí.


Gróf Monte Christo (2024) celý film slovenský dabing


Gróf Monte Christo (2024) sleduj filmy


Gróf Monte Christo (2024) online sk titulky


Gróf Monte Christo (2024) Program filmy


Gróf Monte Christo (2024) sk dabing


The Count of Monte-Cristo (2024) premiéra


Gróf Monte Christo (2024) online Slovenský


Gróf Monte Christo (2024) online sk dabing


Gróf Monte Christo (2024) Celý Film


Gróf Monte Christo (2024) online Slovenský Titulky


Le Comte de Monte-Cristo (2024) DVD filmy


The Count of Monte-Cristo (2024) Blu-ray filmy


Gróf Monte Christo (2024) online cely film sk


The Count of Monte-Cristo (2024) online ke shlednuti


Le Comte de Monte-Cristo (2024) online cz


Gróf Monte Christo (2024) online film sk


Gróf Monte Christo (2024) online ke shlédnutí


Gróf Monte Christo (2024) celý film zdarma ke shlédnutí


Gróf Monte Christo (2024) celý film sk dabing


Gróf Monte Christo (2024) sleduj filmy


Hrabě Monte Christo (2024) online cz titulky


Hrabě Monte Christo (2024) Celý Film CZ

Komentáre