Twisters (2024) Plný Film Online HD-1080p

 


Twisters je americký katastrofický film z roku 2024, ktorý režíroval Lee Isaac Chung so scenárom Marka L. Smitha z príbehu Josepha Kosinského. Produkovali ho Frank Marshall a Patrick Crowley a ide o samostatné pokračovanie filmu Twister z roku 1996 a hrajú v ňom Daisy Edgar-Jones, Glen Powell a Anthony Ramos.


Sledujte Twisters (2024) online sk Twisters celý film sk online HD 1080p, Twisters plný film dabing sk titulky, Twisters 2024 online film zdarma, Twisters (2024) celý film cz, Twisters 2024 online cz, Twisters film streaming online, Twisters 2024 online cz hd, Twisters (2024) film streaming online.


| DVD (Blu-ray) | 4K UHD | HD-1080p | HD-720p | SD-480p | MP4 |


▶️  Sledujte Twisters (2024) plný film online sk zdarmo


▶️ Stiahnuť Twisters (2024) celý film online Sk Dabing



Všetko o filmovom Twisters (2024)


Keď búrková sezóna naberá na intenzite, stretnú sa cesty bývalej lovkyne búrok Kate Cooperovej, ktorá sa vracia do terénu po zničujúcom zážitku, a ľahkovážnej hviezdy sociálnych sietí Tylera Owensa. V Údolí tornád sa rozpútajú strašidelné javy, aké dovtedy nikto nevidel. Dvojica a ich konkurenčné tímy sa ocitnú priamo v ceste viacerých búrkových systémov zbiehajúcich sa nad centrálnou Oklahomou, kde budú musieť riskovať vlastné životy vo vťahujúcich víroch tornád a medzi poletujúcimi troskami. (Continental film)


Synopsa: Vyslúžilý prenasledovateľ tornád a meteorológ je presvedčený, aby sa vrátil do Oklahomy pracovať s novým tímom a novými technológiami.



Twisters

USA Twisters

Kanada Twisters

Veľká Británia Twisters (menej)

Akčný / Dobrodružný / Thriller

USA, 2024, 117 min

Réžia: Lee Isaac Chung

Scenár: Mark L. Smith

Kamera: Dan Mindel

Hudba: Benjamin Wallfisch

Hrajú: Daisy Edgar-Jones, Glen Powell, Anthony Ramos, Brandon Perea, Kiernan Shipka, Maura Tierney, Harry Hadden-Paton, Sasha Lane, Nik Dodani, David Corenswet, Tunde Adebimpe, Daryl McCormack, Katy O'Brian, David Born, Paul Scheer, Laura Poe, Austin Bullock (menej)

Produkcia: Frank Marshall, Patrick Crowley

Casting: John Papsidera

Strih: Terilyn A. Shropshire

Zvuk: Christopher Boyes, Pete Horner, Al Nelson, Bjørn Ole Schroeder

Scénografia: Patrick M. Sullivan Jr.

Kostýmy: Eunice Jera Lee


Twisters (2024) plný film si tu môžete pozrieť jednoducho a zadarmo, Všetky filmy so slovenským dabingom alebo slovenskými titulkami. Ako môžete sledovať všetky filmy Twisters (2024) online bez obmedzení? Môžete si to pozrieť online a je to zadarmo bez registrácie. Všetky filmy so slovenským dabingom alebo slovenskými titulkami Twisters celý film sk bez registrácie.



Sledujte plný film Online nové filmy a filmové novinky vo svete a na Slovensku. Popis, synopsa, herci, upútavka s prípadnými komentármi. Oficiálny filmový a fanúšikovský web na slovensku. zameriavame sa na nové filmy s premiérou v streamovacích službách a ďalšie staršie filmy. K dispozícii sú tu rôzne žánre filmov, od akčného žánru, romantiky, komédie, hororu, animácie a ďalších.




Prečo by ste sa mali pozerať Najlepšie a najnovšie filmy Twisters (2024)?




Prezrite si bezplatne zoznam najlepších najnovších filmov a bezplatného chlapa z kategórie Filmy online. A my vám ukážeme film Twisters online zadarmo a so SK dabingom. A tiež ponúkame filmy Twisters v HD kvalite od 1080p, 720p, 420p, 460p do Mp4. Kliknite na odkaz vyššie a zažite vzrušenie zo sledovania tohto filmu.




Aká je kvalita videa tohto filmu Twisters (2024)?




Teraz na našom slovenskom webe, ktorý ponúka bezplatné sledovanie filmov online. Chcete vyskúšať niečo nové? Filmy, ktoré chcete sledovať, si môžete pozrieť v aplikácii Apple na iPade, Androide a počítačoch. Ak chcete sledovať filmy bez reklám a rušenia a čistú kvalitu zvuku, môžete sledovať filmy na našom webe, ponúkame kvalitu videa HD, MKV a Mp4 s českými, slovenskými a inými zahraničnými krajinami, ktoré sú k dispozícii tu.




Čo si myslíte o tomto filme?




Ste na stránke Twisters (2024). Páči sa ti to? ak sa vám to páčilo Vedeli ste, že registrovaní užívatelia môžu hodnotiť filmy, písať o nich recenzie a dokonca upravovať profily filmov a získavať body do rebríčka? Zaregistrujte sa a dajte ostatným vedieť, čo si Twisters (2024).




Ďakujem za všetko a dúfam, že sa vám tento filmy Prirodzené svetlo bude páčiť




Tu nájdete všetky filmy, ktoré môžete sledovať online, vrátane filmov vydaných tento týždeň. Pokiaľ chcete na tomto webe niečo vidieť, mali by ste vedieť, že žánre, ktoré pokrýva, zahŕňajú krimi, vedu, film, film, romantiku, thriller, komédiu, drámu a anime filmy. Ďakujem mnohokrát. Budeme informovať všetkých, ktorí budú radi prijímať novinky alebo informácie o tohtoročných filmových show a o tom, ako sledovať vaše obľúbené filmy. Našťastie môžeme byť vaším najlepším partnerom pri hľadaní odporúčaní pre vaše obľúbené filmy.Děkujeme za sledovanie dnešného videa. Dúfam, že sa vám video, ktoré som zdieľal, bude páčiť. Ak sa vám páči obsah, ktorý zdieľame, dajte nám palec hore, aby ste nám ukázali, že sa vám páči, alebo zdieľajte, čo robí.




Twisters (2024) celý film slovenský dabing


Twisters (2024) sleduj filmy


Twisters (2024) online sk titulky


Twisters (2024) Program filmy


Twisters (2024) sk dabing


Twisters (2024) premiéra


Twisters (2024) online Slovenský


Twisters (2024) online sk dabing


Twisters (2024) Celý Film


Twisters (2024) online Slovenský Titulky


Twisters (2024) DVD filmy


Twisters (2024) Blu-ray filmy


Twisters (2024) online cely film sk


Twisters (2024) online ke shlednuti


Twisters (2024) online cz


Twisters (2024) online film sk


Twisters (2024) online ke shlédnutí


Twisters (2024) celý film zdarma ke shlédnutí


Twisters (2024) celý film sk dabing


Twisters (2024) sleduj filmy


Twisters (2024) online cz titulky


Twisters (2024) Celý Film CZ

Komentáre