Zápisník alkoholičky (2024) Plný Film Online HD-1080p




Zápisník alkoholičky je Česko Dráma film z roku 2024. Film režíroval Dan Svátek a scenár napísal Marta Fenclová a vo filme si zahrali aj Tereza Ramba, Miloslav König, Martin Finger, Barbara Lukešová, Miroslav Hanuš, Jan Plouhar, Oskar Hes, Gabriela Štefanová, Alžběta Malá, Jan Janča, Simonetta Hladká, Barbora Mudrová, Vojtěch Vondráček, Michal Pazderka, Martin Preiss, Josef Formánek.



Sledujte Zápisník alkoholičky (2024) online sk Zápisník alkoholičky celý film sk online HD 1080p, Zápisník alkoholičky plný film dabing sk titulky, Zápisník alkoholičky 2024 online film zdarma, Zápisník alkoholičky (2024) celý film cz, Zápisník alkoholičky 2024 online cz, Her Drunken Diary film streaming online, Her Drunken Diary 2024 online cz hd, Her Drunken Diary (2024) film streaming online.



| DVD (Blu-ray) | 4K UHD | HD-1080p | HD-720p | SD-480p | MP4 |


▶️  Sledujte Zápisník alkoholičky (2024) plný film online sk zdarmo


▶️ Stiahnuť Her Drunken Diary (2024) celý film online Sk Dabing



Všetko o filmovom Zápisník alkoholičky (2024)


Mladá, krásna a úspešná žena sa vydá, stane sa mamičkou a plánuje si budúcnosť. Vlastne jej nič nechýba, občas si dá jeden pohárik, niekedy aj dva. A potom už naozaj posledný. Až sa zrazu ocitá úplne na dne. Aké ťažké je problém s pitím si priznať? Prečo nie je prekážkou závislosti ani malé dieťa? Kde vziať silu sa liečiť a čo nasleduje potom? Hlavná hrdinka sa rozhodla nevzdať, nastúpiť liečbu a bojovať so svojím démonom aj o svoju rodinu. (Bontonfilm SK)


Synopsa: Film vypráví příběh mladé ženy bojující se závislostí na alkoholu.


Zápisník alkoholičky

Česko Zápisník alkoholičky

angličtina Her Drunken Diary (menej)

Dráma

Česko, 2024, 92 min

Réžia: Dan Svátek

Scenár: Marta Fenclová

Kamera: Jakub Šimůnek

Hrajú: Tereza Ramba, Miloslav König, Martin Finger, Barbara Lukešová, Miroslav Hanuš, Jan Plouhar, Oskar Hes, Gabriela Štefanová, Alžběta Malá, Jan Janča, Simonetta Hladká, Barbora Mudrová, Vojtěch Vondráček, Michal Pazderka, Martin Preiss, Josef Formánek (menej)

Produkcia: Dan Svátek, Martin Gazda, Ondřej Kulhánek, Stanislav Pavlín

Strih: Dan Svátek, Adéla Špaljová

Zvuk: Ondřej Muška

Scénografia: Ivo Návrat

Masky: Pavlína Žďánská

Kostýmy: Ilona Koutková


Zápisník alkoholičky (2024) plný film si tu môžete pozrieť jednoducho a zadarmo, Všetky filmy so slovenským dabingom alebo slovenskými titulkami. Ako môžete sledovať všetky filmy Zápisník alkoholičky (2024) online bez obmedzení? Môžete si to pozrieť online a je to zadarmo bez registrácie. Všetky filmy so slovenským dabingom alebo slovenskými titulkami Zápisník alkoholičky celý film sk bez registrácie.


Sledujte plný film Online nové filmy a filmové novinky vo svete a na Slovensku. Popis, synopsa, herci, upútavka s prípadnými komentármi. Oficiálny filmový a fanúšikovský web na slovensku. zameriavame sa na nové filmy s premiérou v streamovacích službách a ďalšie staršie filmy. K dispozícii sú tu rôzne žánre filmov, od akčného žánru, romantiky, komédie, hororu, animácie a ďalších.


Prečo by ste sa mali pozerať Najlepšie a najnovšie filmy Zápisník alkoholičky (2024)?


Prezrite si bezplatne zoznam najlepších najnovších filmov a bezplatného chlapa z kategórie Filmy online. A my vám ukážeme film Zápisník alkoholičky online zadarmo a so SK dabingom. A tiež ponúkame filmy Zápisník alkoholičky v HD kvalite od 1080p, 720p, 420p, 460p do Mp4. Kliknite na odkaz vyššie a zažite vzrušenie zo sledovania tohto filmu.


Aká je kvalita videa tohto filmu Zápisník alkoholičky (2024)?


Teraz na našom slovenskom webe, ktorý ponúka bezplatné sledovanie filmov online. Chcete vyskúšať niečo nové? Filmy, ktoré chcete sledovať, si môžete pozrieť v aplikácii Apple na iPade, Androide a počítačoch. Ak chcete sledovať filmy bez reklám a rušenia a čistú kvalitu zvuku, môžete sledovať filmy na našom webe, ponúkame kvalitu videa HD, MKV a Mp4 s českými, slovenskými a inými zahraničnými krajinami, ktoré sú k dispozícii tu.


Čo si myslíte o tomto filme?




Ste na stránke Zápisník alkoholičky (2024). Páči sa ti to? ak sa vám to páčilo Vedeli ste, že registrovaní užívatelia môžu hodnotiť filmy, písať o nich recenzie a dokonca upravovať profily filmov a získavať body do rebríčka? Zaregistrujte sa a dajte ostatným vedieť, čo si Zápisník alkoholičky (2024).




Ďakujem za všetko a dúfam, že sa vám tento filmy Prirodzené svetlo bude páčiť




Tu nájdete všetky filmy, ktoré môžete sledovať online, vrátane filmov vydaných tento týždeň. Pokiaľ chcete na tomto webe niečo vidieť, mali by ste vedieť, že žánre, ktoré pokrýva, zahŕňajú krimi, vedu, film, film, romantiku, thriller, komédiu, drámu a anime filmy. Ďakujem mnohokrát. Budeme informovať všetkých, ktorí budú radi prijímať novinky alebo informácie o tohtoročných filmových show a o tom, ako sledovať vaše obľúbené filmy. Našťastie môžeme byť vaším najlepším partnerom pri hľadaní odporúčaní pre vaše obľúbené filmy.Děkujeme za sledovanie dnešného videa. Dúfam, že sa vám video, ktoré som zdieľal, bude páčiť. Ak sa vám páči obsah, ktorý zdieľame, dajte nám palec hore, aby ste nám ukázali, že sa vám páči, alebo zdieľajte, čo robí.




Zápisník alkoholičky (2024) celý film slovenský dabing


Zápisník alkoholičky (2024) sleduj filmy


Zápisník alkoholičky (2024) online sk titulky


Zápisník alkoholičky (2024) Program filmy


Zápisník alkoholičky (2024) sk dabing


Her Drunken Diary (2024) premiéra


Zápisník alkoholičky (2024) online Slovenský


Zápisník alkoholičky (2024) online sk dabing


Zápisník alkoholičky (2024) Celý Film


Zápisník alkoholičky (2024) online Slovenský Titulky


Her Drunken Diary (2024) DVD filmy


Her Drunken Diary (2024) Blu-ray filmy


Zápisník alkoholičky (2024) online cely film sk


Her Drunken Diary (2024) online ke shlednuti


Her Drunken Diary (2024) online cz


Zápisník alkoholičky (2024) online film sk


Zápisník alkoholičky (2024) online ke shlédnutí


Zápisník alkoholičky (2024) celý film zdarma ke shlédnutí


Zápisník alkoholičky (2024) celý film sk dabing


Zápisník alkoholičky (2024) sleduj filmy


Zápisník alkoholičky (2024) online cz titulky


Zápisník alkoholičky (2024) Celý Film CZ

Komentáre